Mourinho om muligt B-hold i topkamp: Vent og se

Tidligere på ugen truede Chelsea-manager Jose Mourinho med at spare en række af sine stamspillere til søndagens topkamp i Premier League på udebane mod Liverpool.

Portugiseren er meget utilfreds med, at Chelsea skal spille søndag i stedet for lørdag, når London-klubben på onsdag i næste uge tager imod Atlético Madrid i Champions League-semifinalen.

Men Mourinho sagde, at han først ville tale med klubbens ledelse om tankerne omkring at stille med reservespillere.

Den samtale har nu fundet sted, indrømmer Mourinho, men samtalens indhold og facit holdes hemmelig.

- Det er en privat sag. Mine samtaler med klubben er private, siger Mourinho.

Han er i det hele taget ikke meget for at svare på spørgsmål fra journalisterne ved fredagens pressemøde - og slet ikke om det Chelsea-hold, der skal sendes på banen i Liverpool.

- Søndag får I at se, hvem der spille, siger en ordknap Mourinho.

- Jeg føler mig ikke fri til at tale. Hver gang, jeg taler, bliver jeg straffet. Selv når jeg roser dommerne, bliver jeg straffet, lyder det fra Mourinho.

Portugiseren hentyder til, at det engelske fodboldforbund (FA) har tiltalt ham for at have sat spørgsmålstegn ved dommerens integritet.

Det skete lige efter sidste weekends 1-2-choknederlag til Sunderland, hvorefter han i en kommentar med slet skjult ironi ønskede dommer Mike Dean og dommernes chef Mike Riley tillykke med præstationen.

Heller ikke det største fodboldemne i engelsk fodbold i ugens løb vil Mourinho sige for meget om - nemlig fyringen af manager David Moyes i Manchester United.

- Jeg har talt privat med David, og den samtale bliver mellem ham og jeg, siger Mourinho.

Hvis Chelsea stiller med et hold af reserver mod Liverpool, kan det betyde spilletid til det 18-årige danske forsvarstalent Andreas Christensen.

Inden søndagens kamp er Liverpool fem point foran Chelsea. Begge har tre kampe igen. Manchester City har seks point op til Liverpool, men City har en kamp i baghånden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip