Mourinho om triumf i Liverpool: Fantastisk præstation

Med 2-1-sejren i den svære udekamp på Anfield mod Liverpool lørdag eftermiddag udbyggede Chelsea føringen i den engelske Premier League.

Holdet fra London kom ellers hurtigt bagud, men scoringer af Gary Cahill og Diego Costa vendte slaget til stor tilfredshed for manager José Mourinho.

- Det var en fantastisk præstation. Individuelt var alle spillere gode, og som hold var de i kontrol, siger Mourinho ifølge nyhedsbureauet AFP.

- De fleste ville være tilfredse med et point på Anfield. Men ikke dette hold, og jeg er meget, meget tilfreds, lyder det fra Mourinho.

Han understreger dog, at sejren kun er et skridt på vejen mod større ting, og at hans mandskab ikke har vundet noget endnu.

- Det er et nyt hold og en ny æra for Chelsea. Vi er selvfølgelig glade for truppen og kvaliteten i vores spil, men ingen hold skriver sig ind i historiebøgerne uden trofæer, siger José Mourinho.

Mens portugiseren altså kan drømme om mesterskaber og pokaler, er humøret til gengæld anderledes trykket i den anden lejr efter den medrivende kamp.

Liverpool-manager Brendan Rodgers mener, at kampens dommer snød hans tropper for et straffespark i de sidste minutter, da Steven Gerrards afslutning ramte Gary Cahill på armen.

- Det var et meget klart straffespark. Jeg er meget skuffet, for spillerne gav alt i hele kampen. De havde fortjent mere, det er helt sikkert, siger Brendan Rodgers.

Chelsea har på førstepladsen 29 point - hele 15 flere end Liverpool.

/ritzau/

 

Dagens Gossip