Mourinho raser over Fabregas-udvisning

Et rødt kort og tre spilledages karantæne gør sjældent en manager lykkelig.

Det gælder da også for Chelsea-manager Jose Mourinho, som mandag aften måtte se sin spanske midtbanespiller Cesc Fabregas blive udvist i Premier League-nederlaget på 0-3 til West Bromwich Albion.

- Det er et bizart rødt kort. Jeg har aldrig set en udvisning som denne. Jeg vil gerne se den igen. Hvad er det for en udvisning? Hvor er det farlige, som bør udløse en udvisning i denne situation og i en kamp, der næsten er en venskabskamp?

- Jeg forstår det ikke. Darren Fletcher var meget mere aggressiv end Fabregas. En topdommer med personlighed siger et par ord og kontrollerer kampen, siger Mourinho.

Det ellers harmløse Premier League-opgør udviklede sig dramatisk efter en halv times spil, da Fabregas indkasserede et tåbeligt rødt kort.

Den spanske midtbanespiller blev tilsyneladende utålmodig over, at spillet var afbrudt, efter at hans holdkammerat Diego Costa var kommet i klammeri med et par WBA-spillere.

Cesc Fabregas lossede derefter til bolden, der lå foran ham, hvorefter han ramte en modstander, så dommer Mike Jones langede et direkte rødt kort ud til spanieren.

Fabregas så ud til at være klar over, at han havde dummet sig, for der var ingen protester fra ham, da han forlod banen.

Der venter nu midtbanespilleren tre spilledages karantæne. Det betyder, at han ikke er med i denne sæsons sidste opgør samt i de to første kampe i den kommende sæson.

Det passer bestemt heller ikke Mourinho.

- Tre spilledages karantæne? Jesus Christ?, siger Chelsea-manageren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip