Mourinho: Torres har arbejdet hårdt for sin succes

Fernando Torres er blevet kritiseret en del, siden han kom til Chelsea fra Liverpool i januar 2011.

Nu viser han den form, som gjorde ham til en stor stjerne i Liverpool-tiden. Ifølge manager José Mourinho skyldes det hårdt arbejde og en stærk attitude.

- Han er skarp, han er stærk, og han tror på sig selv.

- Siden jeg ankom, har han arbejdet meget, meget hårdt. Nogle gange har han været på bænken, til tider er han slet ikke kommet ind, og andre gange har han slet ikke været i truppen. Alligevel er han hele tiden den samme. Så kredit til ham.

Søndag scorede Fernando Torres sejrsmålet, da Chelsea vandt 2-1 over Manchester City. Forinden var det også ham, som var den kreative kraft bag Chelseas første scoring, som André Schürrle blot skulle sende over stregen.

Tidligere på ugen scorede han to gange, da Chelsea besejrede Schalke 04 med 3-0 i Champions League.

- Det var en fantastisk indsats af ham. Særligt fordi han missede en chance, da han skød på stolpen tidligt. Det gør ham endnu mere værdifuld, for ofte påvirker det en angriber en hel kamp, hvis han misser en chance tidligt i kampen, fortsætter José Mourinho.

Den portugisiske manager plejer ikke at misse en mulighed for at fremhæve sit eget arbejde, men han vil ikke tage æren for Fernando Torres' gode spil.

- Vi har ikke gjort noget. Det ville være let for mig at sige det, men det er ham, som fortjener kredit.

José Mourinho blev efter søndagens kamp kritiseret for at løbe ud blandt fansene. Manchester Citys manager Manuel Pellegrini, som på grund af fortiden ikke er på god fod med Mourinho, ville ikke trykke hans hånd efter kampen.

Pellegrini mente, at Mourinho jublede for meget, da han løb ud blandt fansene efter Torres' sene scoring. Chelsea-manageren forklarer sig dog med, at han skulle ud til sin søn, som havde fået sæsonkort bag udeholdets udskiftningsbænk.

/ritzau/

 

Dagens Gossip