Mtiliga forlænger kontrakten med FCN

Fodboldklubben FC Nordsjælland har tirsdag meddelt, at den har forlænget kontrakten med anfører Patrick Mtiliga.

Den 33-årige venstre back har nu kontrakt med Farum-klubben frem til udgangen af 2016, og det glæder bestyrelsesformand Allan K. Pedersen.

- Patrick har haft en enorm stor betydning for vores trup lige siden sin ankomst i 2011. Han har været samlingspunkt udenfor banen i en ung trup og har med sit altid høje bundniveau vist vejen for mange af vores spillere.

- I sommer overtog han anfører-stafetten fra Nicolai Stokholm, og det har givet ham et ekstra lag i sin udvikling selv i en sen alder.

- Det er vigtigt at have den rigtige balance i truppen, og med Patricks rutine står vi godt rustet de næste to år, siger Allan K. Pedersen til klubbens hjemmeside.

Patrick Mtiliga har spillet 112 kampe for FCN..

- Jeg er stolt over at forlænge min kontrakt med klubben, som jeg på relativt kort tid har vundet og oplevet meget med.

- Jeg kan godt lide den rolle, jeg har i klubben, hvor jeg ud over selvfølgelig at skulle præstere på banen også skal være én af dem, som tager mest ansvar, og det er med til at udvikle mig rigtig meget.

- Det har været et enormt lærerigt halvt år for mig, efter jeg er blevet anfører, siger den tidligere danske landsholdsspiller.

FCN overvintrer på Superligaens femteplads.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip