MTV-stjerne springer ud som kjoledesigner

Skrevet af admin

29/08/2014

Mest læste i dag

Når "The Hills"-stjernen Lauren Conrad senere på året siger ja til sin forlovede William Tell, er intet overlagt til tilfældighederne. Skuespillerinden har nemlig selv designet sine brudepigers kjoler, for at være sikker på, at alt er perfekt.

Og nu kan andre piger med samme perfektionistiske trang få fingrene i de attraktive brudepigekjoler. Lauren Conrad har nemlig for nylig lanceret sin nye tøjlinje "Paper Crown", der sælger 12 forskellige design, som hun sammen med sine egne brudepiger har designet.

Den 28-årige spirende designer, der skal giftes med den jurastuderende William Tell, der også er guitarist, har den seneste tid brugt al sin energi på at forberede brylluppet. Alene invitationen til brudepigerne har været en stor mundfuld.

Conrad bad nemlig sine bedste veninder om at være brudepiger ved at forære dem en specialdesignet halskæde, som til forveksling ligner hendes forlovelsesring. Og som om det ikke var nok, fik de heldige veninder også lov til at vælge en af hendes selvdesignede kjoler. 

- For mig er det lige meget, om der er nogle få piger i den samme kjoler, eller om de alle har forskellige kjoler på. Det er alt for besværligt at tage en gruppe piger og iføre dem den samme kjole i samme farve. Enhver har sin egen stil, fortæller Lauren Conrad ifølge ABC News til det anerkendte bryllupsmagasin "Martha Stewart".

- De bærer dog alle de samme to farver, så det er inden for samme farveskala. Jeg synes ikke, at det skal se for planlagt ud. De er jo alle individer, så det er fedt, at det ikke ligner en uniform, tilføjer hun.

Lauren Conrad blev kendt for sin medvirken i reality-serien "Laguna Beach". Senere fik hun sin egen serie "The Hills", hvor man kunne følge hende og venindernes hverdagsdrama på MTV.

De seneste år har hun dog koncentreret sig om at passe sin livsstilsblog og skrive bøger. 

Newspaq