Murray afværger fem matchbolde og ender lang titeltørke

Det holdt særdeles hårdt, men efter næsten 15 måneders titeltørke kunne skotten Andy Murray søndag igen løfte et trofæ på herrernes tennistour.

I finalen ved Shenzhen Open i Kina måtte Murray igennem tre sæt, inden sejren var hjemme mod den sejlivede spanier Tommy Robredo.

Spanieren vandt første sæt 7-5 og havde i andet sæt hele fem matchbolde, men Murray afværgede dem alle.

Skotten vandt i stedet sættets vitale tiebreak med 11-9 og var derefter helt suveræn i det afgørende sæt, så hans sejrscifre kom til at lyde på 5-7, 7-6, 6-1.

Det var en forløsning ovenpå en meget skuffende sæson, hvor det ikke er blevet til en eneste titel. Den seneste vandt han ved Wimbledon i sommeren 2013.

På verdensranglisten er Murray siden faldet helt ned som nummer 11, og han slås nu for at kile sig ind i det selskab på otte spillere, der træder direkte ind i årets sæsonfinale i London.

I den kommende uge deltager han ved China Open, hvor også verdens to bedste lige nu, serberen Novak Djokovic og spanieren Rafael Nadal, deltager.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip