Murray slår australsk superserver i ren opvisning

Det var tæt på ren tennisopvisning, da andenseedede Andy Murray natten til torsdag dansk tid overlegent slog Samuel Groth i anden runde ved grand slam-turneringen Australian Open.

Andy Murray vandt så sikkert som 6-0, 6-4, 6-1 over australieren Samuel Groth og er dermed klar til tredje runde uden at have afgivet et eneste sæt.

Det var kun i andet sæt, at der var lidt spænding om udfaldet. Superserveren Samuel Groth blev brudt tidligt og kom bagud 0-3, men kæmpede sig flot tilbage på 4-4, inden Andy Murray vandt sættet.

Verdens nummer to viste ingen nåde i tredje sæt, selv om Samuel Groth, der er nummer 67 i verden, arbejdede hårdt for sagen med en mindre skade i den ene fod. Kampen varede lidt over halvanden time.

I tredje runde skal skotten nu møde portugiseren Joao Sousa, der ligger nummer 33 i verden og er 32.-seedet i turneringen.

Joao Sousa vandt i anden runde med 6-3, 7-5, 3-6, 6-1 over colombianeren Santiago Giraldo på 2 timer og 38 minutter.

Senere torsdag gik også den fjerdeseedede schweizer Stanislas Wawrinka uden problemer videre til tredje runde efter en sejr på 6-2, 6-3, 6-4 over den 37-årige tjekkiske veteran Radek Stepanek.

30-årige Wawrinka møder i tredje runde endnu en tjekke i skikkelse af jævnaldrende Lukas Rosol, som vandt sin kamp i anden runde over amerikaneren Jack Sock med 7-6, 7-6, 6-3.

/ritzau/

 

Dagens Gossip