Muslimsk borgmester er klar i mælet til trosfæller: Kan I ikke lide frihed, så skrid

Rotterdams borgmester Ahmed Aboutaleb, som selv er muslim og oprindelig fra Marokko, holdt i sidste uge en tale i kølvandet på massakren på tegnerne i Paris.

Borgmesterens budskab var ikke til at misforstå. Han sagde, at de af hans muslimske trosfæller, som ikke sætter pris på den vestlige civilisation kan pakke deres ting og skride. Det skriver Daily Mail

Den socialdemokratiske politiker og tidligere journalist blev borgmester i den hollandske by i 2008 og er kendt for sin direkthed i forhold til immigrationsspørgsmålet.

“Det er uforståeligt, at man kan kæmpe imod frihed. Men hvis du ikke kan lide frihed, så pak for himlens skyld dine ting og rejs. Hvis du ikke kan lide at være her, fordi nogle satirikere, du ikke kan lide, laver en avis, må jeg sige, at du kan skride,” sagde han bastant til nyhedsprogrammet Nieusuur.

Han fulgte op med at sige, at massakren var fuldstændig uforståelig. “Alle de velmenende muslimer her vil nu blive stirret på,” uddybede han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip