Muslimsk kvinde bad om en uåbnet dåsesodavand på fly - fik nej, fordi den kunne bruges som ‘våben’

Tahera Ahmad bad om en uåbnet dåsecola ombord på et fly. Den forespørgsel endte hurtigt i tårer.

Det skriver CNN og flere medier. 

Kvinden, der er muslim og arbejder med dialog på tværs af religion, fik først at vide, at hun ikke kunne få en uåbnet sodavandsdåse. Ifølge Tahera Ahmad ønskede hun en uåbnet dåse af hygiejniske hensyn.

- Jeg er ked af det, men jeg kan ikke give dig en uåbnet dåse, så der bliver ingen cola light til dig, sagde stewardessen ifølge kvinden.

Derefter kom stewardessen og gav manden ved siden af en uåbnet dåseøl.

- Hun sagde, ‘Vi må ikke give uåbnede dåser til folk, fordi de måske kan bruge det som et våben ombord på flyet’. Så sagde jeg til hende, at hun åbenlyst diskriminerede mod mig, fordi hun gav manden ved siden af en uåbnet øl. Hun så på hans dåse, tog den hurtigt og åbnede den og sagde ‘Det er så man ikke kan bruge det som et våben’, skriver Tahera Ahmad videre.

Hun kiggede sig rundt og spurgte, om nogen havde set optrinnet, der i hendes øjne var stærkt diskriminerende. Derefter råbte en mand fra den anden side ad gangen ifølge kvinden:

“Du, muslim, du skal holde din kæft!”.

- Jeg sagde ‘Hvad?!’. Så lænede han sig over mod mig, kiggede mig lige i øjnene og sagde ‘Ja, du ved, at du ville bruge det som et våben, så luk kæften’, forklarer hun.

Hun følte hadet i mandens stemme og vreden i hans øjne.

- Jeg kan ikke lade være med at græde på det her fly, fordi jeg troede, at folk ville forsvare mig og sige noget. Nogle folk rystede bare på hovedet, slutter hendes statusopdatering.

Hun var i øvrigt på vej til et møde, som skulle promovere fred mellen Israel og Palæstina. Læs hendes oplevelse nedenfor. Efter eget udsagn har hun fløjet med United Airlines mange gange og har altid fået lov til at få en uåbnet dåsesodavand.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I am sitting on a United airlines flight in the air 30,000ft above and I am in tears of humiliation from discrimination....

Posted by Tahera Ahmad on Friday, May 29, 2015

 

 

Dagens Gossip