Mysterium løst: "Gollum"-monster spottet i kinesiske bjerge

Sol Stoffregen

|

25/06/2014

Dagens topnyheder

Da en unavngiven kinesisk turist på campingtur skulle tisse, fik han øje på noget, som han var nødt til at tage billeder af. En mærkværdig skikkelse, som påfaldende meget lignede karakteren "Gollum" fra Ringenes Herre, sad på hug på en klippe i nærheden. Det skriver det engelske onlinemedie Metro.

- Jeg gik langt væk for at tisse, og pludselig så jeg et monster, forklarer campisten til Metro.

LÆS OGSÅ: Amandas ustyrlige dildo skabte kaos: SAS-fly blev evakueret

Den forbløffede kineser lagde hurtigt billederne, som viser et hårløst, hudfarvet væsen med store hængende ører og lindeklæde om livet,
på flere sociale medier, hvor folk mente, der var tale om snyd og bedrag. 
   
Siden da har en science fiction-skuespiller meldt sig på banen og har opklaret mysteriet. Skuespilleren har indrømmet, at det er ham på billederne under en pause i en filmoptagelse. Den Gollum-lignende mand var dog lidt pinlig over at fortælle, at hans stilling skyldtes, at han var på toilet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

- I løbet af ugen var jeg og mine venner taget i bjergene for at optage en science fiction-film. Og da jeg skulle tisse, dukkede en person pludselig op og tog billeder af mig og løb væk, forklarer skuespilleren til Metro.

Billederne, som er taget i bjergregionen Hauriou nord for Beijing i Kina, nåede for en kort stund at sætte skub i alverdens konspirationsteorier.

Se billederne af "Gollum" her: