Mystisk ulykke: Ung kvinde dræbt - mand i livsfare

En 19-årig kvinde er mandag aften omkommet i en trafikulykke ud for Ilbro ved Hjørring, hvor to personbiler kørte frontalt sammen.

En 29-årig mand har pådraget sig livstruende kvæstelser i samme ulykke, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ulykken skete omkring klokken 18.30 på Sæbyvej, og i alt fem personer er kommet til skade i kollisionen.

Den ene bil blev kørt af den 19-årige kvinde, der efterfølgende døde af sine kvæstelser. Hun stammede fra Østervrå. Hun havde to 16-årige piger fra Dronninglund-området med i bilen.

- Den ene er indlagt på Hjørring Sygehus med lettere kvæstelser og i chok. Den anden pige er overført til Aalborg Universitetshospital med kvæstelser i form af brækkede ribben, skriver Nordjyllands Politi.

I den anden bil sad den 29-årige, der nu er i livsfare, bag rattet. Han stammer fra Nibe-området. Han havde en enkelt passager med sig, en 26-årig mand fra Gistrup.

Den 29-årige er blevet overført til hospitalet i Skejby ved Aarhus, men den 26-årige beskrives som lettere tilskadekommen og er indlagt på Hjørring Sygehus.

Det er uvist, hvad der førte til ulykken.

- De nærmere omstændigheder er endnu ikke fuldt belyst, og der kan pt. kun oplyses, at bilerne kørte frontalt sammen, og dette skete af ukendte årsager på en lige vejstrækning, skriver politiet.

Bilinspektører skal nu aflevere rapport om sagen.

Alle pårørende til de implicerede er blevet underrettet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip