Myter om dating: Disse fem datingråd bør du droppe

Aller Media

|

05/09/2013

Dagens topnyheder

Går du og venter på at høre fra ham, du var på date med den anden aften, og tør du ikke tage initiativet, fordi du ved, at der er en uskreven regel om, at det er mandens og ikke kvindens opgave?

Så lytter du til nogle håbløst forældede råd omkring dating, der kan være en forhindring for, at du finder sammen med ham, der ellers var den rette for dig.

Det fortæller Chiara Atik, der er forfatter til bogen ’Modern Dating: A Field Guide’, til Prevention.com.

Chiara Atik er skribent på datingsitet HowAboutWe.com og har skrevet sin bog på baggrund af al den empiri, hun gennem årene har indsamlet på sitet.

Hendes bevæggrunde for at skrive bogen har bl.a. været, at hun mener, at mange har brug for at blive opdateret på, hvad der egentligt virker, når vi bevæger os ud på jagtmarkerne.

Sådan får du et sexfyldt singleliv. Læs hvordan på Q.dk

- At date kan være frustrerende. Men hvis du lægger lidt arbejde i det, så kan det faktisk blive ret sjovt, siger hun til Prevention.com og kommer her med fem gamle råd til dating, som du bør droppe helt og i stedet følge med på de nye datingtrends.

1)

Gammelt råd: Spis ikke foran din date

Nyt tip: Kast dig glad over en burger

- De mest populære dates på HowAboutWe involverer restaurantbesøg, og jeg synes, mad er sexet. Mænd vil gerne have en kvinde, som de kan bestille og dele et godt måltid med og som ikke blot nipper lidt til salaten, siger hun.

Her er tricket til at begynde en kontorromance. Læs om det på Q.dk

2)

Gammelt råd: Ring aldrig til ham først

Nyt tip: Tag initiativet

- Sandheden er, at mænd kan være rædselsslagne for at nærme sig kvinder. Du skal blot tage teten og ringe til ham, hvis du har lyst. Dog skal kommunikationen være ligeværdig. Det skal ikke kun være dig, ligesom det ikke kun skal være ham, siger Chiara Atik.

3)

Gammelt råd: Det sker, når du mindst venter det

Nyt tip: Få det til at ske

- Du kan ikke blot håbe på, at en eller anden dag, så står du og en mand og rækker ud efter den samme version af Anna Karenina i en boghandel. Det hører film til. Men sæt dig selv i situationer, hvor det er mere sandsynligt, det vil ske. Fx på datingsites eller til fester, som du egentlig ikke havde tænkt dig at tage med til. Vis, at du er modig, siger hun.

4)

Gammelt råd: Bær rødt tøj

Nyt tip: Lys af selvtillid

- Den farve, du bærer, kan ikke forudsige din romantiske fremtid. Jeg mener, det bedste råd er, at du skal bære noget, der får dig til at stråle og giver dig selvtillid, hvad end det måtte være, siger Chiara Atik.

5)

Gammelt råd: Tal ikke om ægteskab, børn, politik og penge

Nyt tip: Der er ingen tabuemner

- Der er ikke noget mere sexet end en saglig debat eller meningsudveksling omkring religion eller aktuelle begivenheder. I stedet for aldrig at tale med folk om deres dybe overbevisninger, så ville jeg blot træde varsomt og læse signalerne. Hvis din date virker afvisende eller intimideret, så skift straks emne. Tal lidt om film i stedet, siger hun.  

Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media