Mytteriet ulmer hos KIF's makedonske overmænd

Der er i den grad ballade i den makedonske håndboldklub Metalurg Skopje, som sidste år sendte KIF Kolding København ud af mændenes Champions League i håndbold.

Ifølge websiden Handball Planet er spillerne utilfredse både med træneren og med, at de mangler at få tre måneders løn.

Og da bølgerne gik højt under et møde med spillerne og ledelsen tirsdag aften, sagde klubejer Minco Jordanov, at de, der ikke ville fortsætte under træner Lino Cervar, skulle forlade lokalet.

Det gjorde 19 af dem, som samtidig besluttede sig for ikke at ville spille onsdagens opgør mod Zagreb i den regionale Seha-liga. Den er derfor blevet aflyst, og Metalurg forventes at blive erklæret som taber.

Utilfredsheden med Lino Cervar, der er en af verdens mest vindende håndboldtrænere og i mange år stod i spidsen for det kroatiske landshold, bunder ifølge spillerne i, at han fravælger klubbens egne talenter.

- Det er vores indtryk, at Lino Cervar ikke bekymrer sig om Metalurg, om spillerne og vores egne talenter, men kun om at sidde så længe som muligt på bænken, har de angiveligt skrevet i et åbent brev.

Klubben har dog tilsyneladende ikke tænkt sig at give efter for presset. I en pressemeddelelse bakker man Cervar op og minder om, at han siden sin tiltræden i 2009 har ført klubben til fire Champions League-deltagelser.

- Vi vil også benytte de eksisterende retslige muligheder over for de spillere, der har opfordret til strejke, hedder det.

Metalurg har tabt sine fire første kampe i Champions League-gruppespillet i denne sæson. Holdet mistede for en måned siden den serbiske landsholdsmålmand Darko Stanic, der bad om at blive løst fra sin kontrakt.

En anden serbisk landsholdsmålmand Miroslav Kocic har også bedt om at få lov at smutte, fordi han ikke har fået løn.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip