Når du ser, hvad han gør ved myrerne, vil du sværge til denne løsning

Højsæsonen for anmassende myrer, der vil indenfor i dit hjem, er lige om hjørnet. De små sorte insekter samler sig i store grupper foran døråbninger eller laver lange render langs vægge og sprækker.

Og hvis du glemmer at tørre noget sødt op fra borde eller gulve, er myrerne hurtige til at invadere din bolig.

Det kan være en lang og sej kamp at få de talrige insekter til at smutte udenfor igen. Skal man ringe efter en skadedyrsbekæmper, skal man købe noget giftigt stads og sprøjte efter myrerne eller findes der en tredje løsning, der er bedre?

I denne YouTube-video kan du se, hvordan “Greg the Gardener” ved hjælp af et nemt og og billigt trick slipper af med sine myrer.

Læs også: Drop giftige kemikalier: Der er nemme og naturlige løsninger på irriterende myrer

Hans alternativ indebærer husholdningspletfjerner og desinfektionsmidlet Borax blandet med sukker og honning. Denne cocktail er guf for de små insekter, som vil mæske sig i det, men det vil også slå dem ihjel.

Du skal være opmærksom på, at andre dyr inklusiv kæledyr heller ikke kan tåle blandingen, derfor skal være forsigtig med, hvordan du gør.

Se videoen med den præcise vejledning til, hvordan du skaber den rette myredræber-blanding, og hvordan du sørger for kun at tage livet af myrere og ikke andre dyr.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip