Nabiha vil hellere rådgive end dømme

Sangerinden Nabiha har masser af erfaring med at være i musikbranchen, og hun har stået på massevis af store scener, hvor hendes store smil og glade rytmer har smittet af på publikummet.

I tv-konkurrencen "Danmark har talent" forsøger hun at give noget af sin erfaring videre, og det var afgørende for hende, at hun følte, at hun kunne byde ind med noget, før hun sagde ja til dommertjansen.

- Det var vigtigt for mig lige at tænke det ordentligt igennem, inden jeg sagde ja. Jeg skulle lige forestille mig selv sidde i dommerpanelet, og det var betød meget, at jeg følte, at jeg havde noget at byde ind med, og at jeg kunne hjælpe deltagerne, siger Nabiha og fortsætter:

- Folk stiller sig jo op på scenen og giver den alt, hvad de har. Så synes jeg, at det er fedt at kunne give dem nogle gode råd med på vejen i stedet for bare et ja eller et nej.

"Mind the Gap"-sangerinden håber ikke, at deltagerne tager det for personligt, hvis de ikke bliver sendt videre i konkurrencen af de fire dommere.

- Jeg håber, at folk husker, når de stiller op, at bare fordi, der sidder fire dommere, der ved en masse om en masse ting og har oplevet en masse, som de forsøger at give videre, så er der ikke noget, der hedder rigtigt eller forkert. Bare fordi man får et nej, så behøver det ikke at stoppe folk. Hvis det er noget, man virkelig brænder for, så må man aldrig lade sig stoppe, siger hun

Sangerinden, der lige nu er aktuel med singlen "Weapon", gør alt, hvad hun kan for at være en god dommer i programmet, og det kræver ifølge hende, at man tør sige, det man tænker.

- Jeg synes, at det kræver, at man er ærlig og kan finde ud af at sætte ord på både de gode og dårlige ting, og det kan være vildt svært. Det er en kæmpe gave at få lov til at sidde der og give noget videre. Og jeg føler selv, at jeg lærer meget af at lytte til de andre dommere,

Tv-programmet "Danmark har talent" sendes lørdag aften klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip