Naboer til 'den blonde engel': Biologisk far besøgte Maria i romalejr

Den lille pige blev fundet, da politiet lavede et narkorazzia i lejren i Farsala i Grækenland i onsdags. De blev straks mistænksomme, da hun med sine skandinaviske træk ikke lignede resten af familien.

Nu fortæller naboer til familien, at pigen er datter et bulgarsk par, der har arbejdet rundt omkring i Grækenland. De skulle have overladt hende til familien, der opdragede hende, som var hun deres egen, selvom hendes biologiske far kom på besøg fra tid til anden. Det skriver telegraph.co.uk.

Læs også: Ny teori: Er "Maria" det manglende barn fra tom kiste?

- Sidste gang han var på besøg, var for blot fem dage siden, efter de var blevet arresteret. Alle de andre romaer her sagde til den bulgarske mand, at han skulle forklare politiet, at pigen var hans, men nu er han forsvundet, siger Babis Dimitriou, der er leder for romaerne i Farsala.

Marias roma-forældre har givet flere forskellige forklaringer på, hvordan hun er kommet til dem. En lød, at en døende kvinde fra Belgien gav hende til dem. En anden forklaring var, at de fandt hende efterladt uden for et supermarked.

Læs også: Video: Fireårige Maria tvunget til at tigge og danse som en bjørn

Den lille pige med de grønne øjne er blevet DNA-testet, og konklusionen er, at hun ikke er beslægtet med den familie, hun boede hos. Hun er nu i organisationen Child's Smiles varetægt på et hemmeligt sted. I starten var hun meget utryg, men nu er hun begyndt at lege, hvilket man ser som et sundhedstegn. Snart skal hun møde eksperter, der vil forsøge at finde ud af, hvor hun kan stamme fra.

Child's Smile har fået over 8000 tip i sagen, blandt andet fra Sverige.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Også et skandinavisk par bosat i den græske by Thessanoliki har henvendt sig. De mener, at hun kan være deres datter, som de fik at vide var dødfødt i 2009. De fik hende dog ikke at se, og da de senere krævede hendes grav åben for at undersøge sagen nærmere, var kisten tom.

 

 

Dagens Gossip