Nadal kæmper sig forbi servekanon i Monte Carlo

Rafael Nadal er kongen af grustennis, og torsdag spillede den stærke spanier, som ellers har haft svært ved at finde sit topniveau efter en skadespause, sig videre til kvartfinalen på gruset i Monte Carlo Masters.

Men Nadal måtte kæmpe hårdt for sagen. På den anden side af nettet stod den amerikanske servekanon John Isner, og han lagde sig bestemt ikke ned.

En regn af serveesser tvang Nadal ud i tre hårde sæt, som til sidst endte med spansk sejr med cifrene 7-6 (8/6), 4-6 og 6-3.

Rafael Nadal vandt turneringen i Monte Carlo hvert eneste år fra 2005 til 2012, og i 55 kampe på gruset i Monte Carlo har den 14-foldige grand slam-vinder blot tabt tre gange.

Vejen til en ny triumf blev torsdag en del lettere på papiret, da de to schweizere Stanislas Wawrinka og Roger Federer røg ud af turneringen.

Førstnævnte vandt turneringen i 2014.

Nadal skal dog fortsat slås med verdensetter Novak Djokovic, som senere torsdag sikkert spillede sig i kvartfinalen med en sejr på 6-4 og 6-0 over østrigske Andreas Haider-Maurer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip