Nadal vil genfinde storheden ved wild card-turnering

Tennisspilleren Rafael Nadal vil forsøge at finde tilbage til sin styrke med et wild card til næste uges grusturnering i den argentinske hovedstad Buenos Aires.

Det skriver nyhedsbureauet dpa.

Spanieren havde svigtende resultater i efteråret, og han røg ud af Australian Open allerede i første runde. Derfor kniber det øjensynligt for den tidligere så suveræne spillers selvtillid, og nu har han søgt og modtaget wild card til Buenos Aires for at rette op på sagen.

- Efter det dårlige resultat i Melbourne, bad jeg om dette wild card. Jeg håber, at Buenos Aires igen kan blive en god start for mig, siger Nadal, som har trænet godt hjemme på Mallorca siden han tabte i Australien.

Rafael Nadal vandt turneringen i Argentina for et år siden, og han vil - alt andet lige - også tilhøre favoritterne i næste uge.

De øvrige højest rangerede deltagere er Nadals landsmand David Ferrer, som er nummer seks i verden, nummer ni på verdensranglisten Jo-Wilfried Tsonga og amerikaneren John Isner.

I 2015 vandt Rafael Nadal tre titler. To af turneringerne vandt han på grus, mens en enkelt var på græs.

Grand slam-turneringen French Open har været Rafael Nadals favoritturnering. Her har han vundet ni titler. Den seneste i 2014.

/ritzau/

 

Dagens Gossip