Nadal vil udsætte blindtarmsoperation til efter sæsonen

Tennisstjernen Rafael Nadal har fået blindtarmsbetændelse, men det forhindrede ham ikke i at stille op til sin første kamp ved Shanghai Masters onsdag.

Spanieren så ikke decideret hæmmet ud, men han spillede helt uden overskud og tabte til landsmanden Feliciano López i to sæt 3-6, 6-7.

På den efterfølgende pressekonference erkendte han, at blindtarmsbetændelsen kræver en operation, men han ønsker at udsætte den til efter sæsonafslutningen.

- Jeg er nødt til at gennemgå en operation. Jeg har talt med lægen i Spanien. Der er en masse risici forbundet med det, siger Nadal.

- Selv hvis den (sygdommen red.) er under kontrol, vil den sikkert komme tilbage. Og jeg vil ikke have, den kommer tilbage, når jeg næste år skal spille i Australien, Indian Wells, Miami eller på Roland Garros (French Open, red.). Så jeg får foretaget operationen inden årets udgang, siger han.

Det er særligt sæsonfinalen i London, hvor verdens otte bedste mødes, der trækker i spanieren. Turneringen spilles fra den 9. november.

Nadal erkender dog, at han fysisk ikke er på 100 procent:

- Jeg har det, som jeg havde det inden kampen - bare en smule mere svimmel. Men det er ikke noget, jeg behøver at bekymre mig om.

Det er ikke første gang i sæsonen, at Nadal døjer med helbredet. Han måtte holde en pause i flere måneder efter Wimbledon på grund af en skade i håndleddet.

/ritzau/dpa

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip