Næsten ingen er klar over det: Dette trick er guld værd i soveværelset

Skrevet af Emil Martesen

01/06/2023
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Når du først har ladet øjnene hvile ned over dette trick, så vil du gøre det samme.

Dagens topnyheder

Mange mennesker skal nok holde på hat og briller, når de stifter bekendtskab med hvor ofte sengetøj faktisk skal skiftes. 

For selvom det er en opgave, der ofte udskydes på grund af besværet, så skal du ikke lede ret meget længere efter et trick, der gør det hele meget hurtigere og lettere. 

Og efter en lang dag er der ikke meget, der slår følelsen af at hoppe i sengen og indhylle sig i friske og velduftende lagner. 

Men desværre er det nødvendigt at skifte sengetøj med jævne mellemrum, hvilket kan være en tidskrævende opgave og ikke særlig behagelig. 

Eksperter løfter nemlig sløret for at der bør skiftes pudebetræk mindst en gang om ugen eller hver anden uge. 

Dog kan hyppigheden variere afhængigt af faktorer som sygdom og udetemperatur. Men det er værd at bemærke, at forskellige urenheder samler sig på sengetøjet, såsom sved, hår og hud, hvilket skaber et ideelt miljø for bakterier og svampe, der kan være skadelige, især for allergikere. 


Og mens der findes forskellige metoder til at skifte pudebetræk, er der en særlig effektiv måde at gøre det på. 

For selvom der findes et hav af måder at skifte pudebetræk på, så findes der en meget enkel og hurtigere måde at skifte dynens betræk på, som vil spare dig for irritation og tidsspilde. 

Du skal blot vende pudebetrækket på vrangen og sprede det ud på sengen med lynlåsen eller knapperne åbne. Placer dynen ovenpå og juster den forsigtigt, så den passer til pudebetrækket. Begynd derefter at rulle dynen sammen fra den modsatte side af lynlåsen eller knapperne. 

Det er vigtigt, at pudebetrækket klæber til dynen, mens du ruller den op. Når du når til enden, kan du blot tage fat i hjørnerne og dreje pudebetrækket rigtigt, så det kan lukkes. 

Sørg for, at dynens ender er tæt på lynlåsen eller knapperne, og rul derefter dynen ud. 

Du kan se hele processen i videoen herunder: