Næsten VM-helt for Danmark: Jeg scorede for tidligt

Det lignede en frelsende scoring fra Mads Mensah Larsen til 24-24, da der manglede lidt over 20 sekunder af VM-kvartfinalen mod Spanien.

Men spanierne fik et langt angreb mere, som blev udnyttet til sejr på 25-24, og så var den kamp pludselig slut.

Derfor ville Mads Mensah egentlig gerne have haft endnu mere is i maven, da kampen skulle afgøres.

- Jeg skulle ikke have afsluttet så hurtigt. Det er altid nemt at være bagklog, men det var for tidligt. Hvis jeg kunne gøre det om, så havde jeg ventet, siger Mads Mensah.

Til stor forundring for de danske journalister var Mads Mensah ikke tilfreds med den beslutning, han heroisk traf i de afgørende sekunder, hvor Spanien mandsopdækkede Mikkel Hansen.

- Ja, jeg scorede, men spanierne fik også god tid. Vi kunne have kørt det samme og ventet 10 sekunder. Men det er nemt at stå her nu og sige det.

- Det kunne også være, at de havde stoppet os, så vi kun havde fået et frikast. Selvfølgelig var det godt, vi fik det mål. Men havde jeg kunnet gøre et eller andet om, så ville jeg gerne have ventet 10 sekunder med den afslutning, siger Mads Mensah.

Rhein-Neckar Löwen-spilleren kom ind med stor energi i anden halvleg og scorede fire mål på seks forsøg, og han følte sig da slet heller ikke som nogen skurk. Han ærgrede sig bare over nederlaget:

- Vi lavede alle sammen fejl i den kamp. Det vigtigste er, at alle gav sig 100 procent. Og det føler jeg, at alle gjorde. Så på den måde har vi ikke noget at hænge hinanden op på.

- Jeg fik en god start på anden halvleg. Men angrebsspillet blev lidt rodet, så det blev lidt blandet, mener Mads Mensah.

Nu venter der to placeringskampe for Danmark for at få adgang til OL-kvalifikationen. Første kamp er mod Slovenien på fredag.

- Det bliver da ikke lige så sjovt som at skulle spille med om de helt store ting. Men vi skal nok gøre vores for at gøre arbejdet færdigt så godt, vi kan, siger Mads Mensah.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip