Nani: Ronaldo kan spille alle pladser

Portugals største stjerne Cristiano Ronaldo var ikke med på onsdagens pressemøde på Estadio Municipal i Braga forud for EM-kvalifikationskampen mod Danmark torsdag aften.

Alligevel handlede mange spørgsmål om Real Madrid-stjernen, som kan spille flere forskellige positioner, heriblandt på venstrekanten og som frontangriber.

Holdkammeraten Nani, som har spillet sammen med Ronaldo i både Manchester United og nu på landsholdet, blev også spurgt.

- Jeg er ikke landstræner. Jeg mener, at Cristiano kan spille alle pladser på banen. Men du må spørge træneren, lyder det fra Nani.

Landstræner Fernando Santos mener også, at Ronaldo uden problemer kan spille flere steder i angrebet.

- Ronaldos bedste position er at score mål, siger Santos lidt kryptisk og uddyber så:

- Det er lige meget, hvor han spiller. Om det er til højre eller venstre eller længere bagude. Han spiller godt hvorsomhelst.

Nani tror på en sejr i kampen mod Danmark og kvalifikation til EM i Frankrig næste år.

- Vi har tillid til vores kvaliteter. Vi har trænet ihærdigt og arbejdet hårdt og vundet adskillige kampe.

- Vi er optimistiske i forhold til at spille godt og vinde kampen, siger Nani.

Kantspilleren, som i dag er klubkammerat med Simon Kjær i tyrkiske Fenerbahce, er tilfreds med Portugals spil og mange unge spillere i truppen.

- Vi har fået mulighed for at udvikle vores kreative spil, og vi håber på at score flere mål. Vi spiller i Portugal, hvilket giver os en klar fordel, så vi håber på et godt resultat.

- Det er godt at have yngre spillere med i gruppen, de har alle sammen erfaring, så det er ikke helt nye spillere. Vi skal støtte dem i at nå vores fælles mål, lyder det fra Nani.

/ritzau/

 

Dagens Gossip