Napoli-klubejer: Utaknemmelig Higuain forrådte Napoli

Rønnebærrene er i den grad sure i Napoli, efter at klubbens stjernespiller Gonzalo Higuain tirsdag skiftede til ligakonkurrenterne fra Juventus.

Den italienske storklub valgte at indløse Higuains frikøbsklausul og betale svimlende 90 millioner euro (670 millioner kroner).

Dermed var sagen klar, og der var ikke noget, Napoli kunne stille op.

Dagen efter er det dog langtfra en glad klubejer i Napoli, der kigger tilbage på klubskiftet.

Aurelio de Laurentiis er så skuffet over at miste Higuain, at han kalder spilleren for utaknemmelig og beskylder ham for at have forrådt Napoli.

- Nogle mennesker siger, at det er overdrevet at snakke om forræderi, men jeg mener det modsatte, fordi der er en klar følelse af forræderi i hans (Higuain, red.) valg, fordi den indeholder utaknemmelighed, siger klubejeren til Corriere dello Sport ifølge AFP.

Gonzalo Higuain har været Napolis store stjerne i tre sæsoner, og argentineren scorede i den forgangne sæson hele 36 ligamål for klubben.

Napoli havde ingen planer om at sælge stjernespilleren, men da Juventus indfriede klausulen i kontrakten, var der ikke meget, Napoli kunne gøre.

- Det er sandt, at der var en klausul, så der er ikke foregået formelle uregelmæssigheder, men fodboldens skruppelløse natur viser, at der ingen respekt er for følelser, siger klubejeren.

Argentinerens klubskifte gør ham til den tredjedyreste spiller, der er handlet, efter Cristiano Ronaldo og Gareth Bale.

Bale er den dyreste handel mellem to klubber, da han kostede Real Madrid 756 millioner kroner, da han skiftede fra Tottenham i 2013.

/ritzau/

 

Dagens Gossip