Napoli overvinder tidlig brøler og indhenter Juventus

05/03/2016

Efter en skidt måned med fem kampe uden sejr på tværs af alle turneringer kom fodboldklubben Napoli lørdag aften atter tilbage i vinderens rolle.

Den syditalienske klub kom ellers bagud efter et minut hjemme mod Chievo, men det lykkedes alligevel for Napoli at vinde 3-1.

Chievos scoring faldt efter en brøler af rang af hjemmeholdets Vlad Chiriches, der som bageste mand forsøgte sig med en dristig dribling.

Chievos Nicola Rigoni pillede bolden fra Napoli-forsvareren og sendte bolden i nettet til 1-0.

Hjemmeholdet lod sig dog ikke ryste, og senere scorede ligatopscorer Gonzalo Higuain til 1-1. Han kom dermed op på 26 mål i Serie A i sæsonen.

Syv minutter før pausen fik Vlad Chichires revanche for sin uheldige aktion tidligere i første halvleg, da han headede Napoli foran 2-1.

I anden halvleg slog José Callejon sejren fast for hjemmeholdet.

Med sejren topper Napoli Serie A med 61 point for 28 kampe. Juventus har det samme antal point for en kamp færre.

De regerende mestre spiller søndag ude mod Atalanta.