Napoli sejr over Udinese smuldrede væk

07/12/2013

Napoli dummede sig lørdag aften i bestræbelserne på at indhente Juventus i toppen af Serie A.

Rafael Benitez' mandskab var foran med 2-0, men spillede 3-3 i hjemmekampen mod Udinese.

Udinese er ellers ikke noget skræmmende bekendtskab, når holdet er gæster i den bedste italienske fodboldrække. Forud for lørdagens opgør var det blot blevet til tre point i syv udekampe.

Goran Pandev bragte i slutningen af første halvleg Napoli planmæssigt foran med både 1-0 og 2-0 på to lynscoringer. Det lykkedes dog Udinese at få reduceret til 2-1 umiddelbart før pausen på et selvmål.

Miguel Bruno Fernandes udlignede til 2-2 midtvejs i anden halvleg, men bare et minut senere bragte napolitanerne sig atter i front. Blerim Dzemaili stod for scoringen til 3-2.

Gæsternes Dusan Basta udnyttede et kaos i hjemmeholdets forsvar 10 minutter før slutfløjt, da han fik prikket 3-3-målet ind bag Rafael i Napolis mål.

Napoli har 32 point på tredjepladsen i Serie A, som toppes af Juventus med 40 point. AS Roma er nummer to med 34 point. Romerne har spillet en kamp færre end de øvrige hold i toppen af tabellen.