Narkohandler anholdt og falsk ID brugt på Roskilde Festival - læs døgnrapporten her

Midt- og Vestsjællands Politi har i det seneste døgn brugt tid med blandt andet brug af falsk ID, forsøg på at snyde sig ind på Roskilde Festival og en narkohandler blev anholdt.

Det kan du læse i døgnrapporten nedenunder, der dækker over tidsrummet mellem onsdag klokken 7 til i morges klokken 7.

Døgnrapporten:

Brugte falsk ID

Kl. 12.00 patruljerede politiet i campingområdet ved indgang syd på Darupvej. Politipatruljen traf i den forbindelse en udenlandsk mand som patruljen ville kontrollere identiteten på. Manden legitimerede sig med et dansk sygesikringsbevis, men betjentene havde mistanke om at manden ikke var den han udgav sig for at være.

Da betjentene bad manden afvente i patruljebilen imens de undersøgte hans identitet yderligere, satte han pludselig i løb og forsøgte at flygte fra betjentene. Manden blev hurtig indhentet og anholdt.

En nærmere undersøgelse viste, at manden, der var en 30-årig mand fra Ghana, der opholdt sig illegalt i landet, havde brugt en anden mands sygesikringsbevis.

Den 30-årige blev sigtet for personelfalsk og ulovligt ophold i Danmark og vil efterfølgende blive sendt ud af landet.

Sigtet for at have tilsneget sig adgang til festivalen

Kl. 12.20 rettede en politipatrulje henvendelse til en 26-årig mand fra Rumænien, der gik rundt på festivalen og samlede flasker.

Manden var ikke i besiddelse af et armbånd, og han blev derfor sigtet for at have tilsneget sig adgang til festivalen og efterfølgende fulgt til udgangen.

Narkohandler anholdt

Kl. 16.18 rettede en politipatrulje henvendelse til en 21-årig mand fra København som patruljen mistænkte for at være i besiddelse af narkotika. Ved en visitation af den 21-årige fandt patruljen ca. fem gram kokain og ca. tre gram ketamin pakket i salgsportioner. Patruljen fandt yderligere en joint, samt et større pengebeløb.

Manden blev anholdt og sigtet for slag af narko. Politiet kørte efterfølgende til mandens bopæl, der blev ransaget. Her fandt politiet yderligere et kontant beløb, samt ting brugt til handel med narkotika.

Sigtet for Ordensbekendtgørelsen

Kl. 18.15 var politiet på festivalområdet ved Darupvej i forbindelse med en anden sag, da en 22-årig mand fra Århus følte trang til at deltage i politiets arbejde med sagen, på en måde, så det forstyrrede den offentlige orden.

Den 22-årige blev flere gang bedt om at forlade stedet, men fortsatte med at blande sig og blev til sidst anholdt og sigtet for ordensbekendtgørelsen.

Den 22-årige blev løsladt igen kort efter.
 

 

Dagens Gossip