Narkopakke opsnappet i Tyskland: To unge mænd er anholdt

Det var et tip fra de tyske toldmyndigheder, der gjorde, at Københavns Politi onsdag kunne slå kløerne i to unge mænd i en lejlighed og sigte dem for en stor mængde amfetamin.

En mistænkelig pakke på vej fra Köln i Tyskland til en adresse i det københavnske nordvestkvarter blev mandag tilbageholdt af landets toldmyndigheder, der underrettede dansk politi.

- Vi har en forbindelsesofficer i Berlin, der kontakter os og fortæller om pakken. Vi beslutter at lade pakken levere på adressen og derefter slå til, siger politikommissær Steffen Th. Steffen, Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.

Pakken så umiddelbart ud til at indeholde træningsudstyr, men gemte i virkeligheden på otte kilo amfetamin.

Forsendelsen nåede frem til leveringsadressen onsdag ved 12-tiden, hvor lejlighedens beboer, en 22-årig mand, stod klar til at kvittere for den. Hvad, han ikke vidste, var, at politiet lå på lur i nærheden.

- En god times tid senere ankommer en 26-årig mand så til lejligheden, og der beslutter vi at slå til, siger Steffen Th. Steffensen.

I forbindelse med anholdelserne ransagede politiet lejligheden og en beboelse syd for Køge, som den 26-årige har tilknytning til.

- Jeg har ingen kommentarer til, om vi fandt noget af interesse, siger Steffen Th. Steffensen.

Politiet mener, at flere personer er involveret i sagen, men man har endnu ingen mistænkte.

De to mænd, der blev anholdt uden dramatik, er torsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør bag lukkede døre.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip