Naser Khader efter opfordring til pisk fra Grimhøjmoskéen: Det er en del af deres DNA

Undervisningen er et grundelement og en del af hele formålet med prædikerne, mener folketingspolitikeren, der derfor revser sine politiske kollegaer for at virke overrasket over oplysningerne moskéens virke:

- Meget tragikomisk. Set mange gange før. Politikere og meningsdannere står i kø for at vise deres overraskelse og forargelse over Grimhøj Moskéen. Jeg forstår ikke overraskelsen. Den slags er en del af moskéens DNA. Der er intet nyt under solen. Moskéen er salafistisk, og er ideologisk i familie med al-Qaeda og Islamisk Stat, skriver han på sin facebookvæg.

Moskéen plæderer for et kvindeundertrykkende samfund, der går ind for stening og pisk, mener Khader, der også fortæller, at moskeen har været en slags rejsebureau for Islamisk Stat.

- De fleste Syrien-krigere fra Østjylland (ca 30) har været forbi moskéen inden de rejste til Syrien, argumenterer han.

Han kræver derfor Grimhøjmoskeén og andre lignende moskéer lukket.

- Går de andre steder, så lukker vi bare de andre steder.

- Når Frankrig kan lukke 3 radikale moskér, kan vi også i Danmark. Yes, vi har religionsfrihed i Danmark, så længe "intet læres eller foretages, som strider mod sædeligheden eller den offentlige orden", skriver han videre og uddyber: 

- Når en salafistisk imam (Abu Bilal), der i Berlin er dømt for at opfordre til at dræbe 'zionistiske jøder', underviser i strafformer, som er strafbare i Danmark, strider det mod den offentlige orden og dermed religionsfriheden.

Se hele opslaget nedenfor her.

Er du enig med Naser Khader i hans pointer?

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Grimhøj Moskén.Meget tragikomisk. Set mange gange før. Politikere og meningsdannere står i kø for at vise deres...

Posted by Naser Khader on Monday, February 29, 2016

Læs også: Naser Khader: Nu skal Grimhøjmoskeen lukke

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip