Natacha Nikita dropper kæresten: - Han behandlede mig ikke ordenligt

For en måneds tid siden fortalte 22-årige Natacha Nikita, at hun var meget forelsket i en 29-årig fynbo. Men nu er kærligheden gået itu, og er den unge mor er gået fra kæresten. Det skriver Realityportalen.dk.

Selvom Natacha Nikita, der medvirker i reportageserien "De unge mødre" havde håbet, at hun havde fundet den store kærlighed i den 29-årige fynbo, er forholdet helt slut.

LÆS OGSÅ: De unge mødre: Natacha Nikita har fået en kæreste

- Jeg er lige nu single, da han ikke kan behandle mig ordenligt, siger Natacha Nikita til Realityportalen.dk og tilføjer:

- Jeg har det egentlig godt med at være single, for han var der aldrig for mig, når jeg havde brug for det. Det var kun, når han selv gad ellers ikke, siger hun.

I starten af februar fortalte en forelsket Natacha Nikita ellers rosende om sin nye kæreste, hvis navn hun har holdt for sig selv.

LÆS OGSÅ: Natacha Nikita kæmper i skolen: - Jeg er ikke så dum

- Han er meget, meget sød. Og meget anderledes end de typer, jeg plejer at falde for. Jeg har nok altid været pigen, som søgte de forkerte fyre. Men min kæreste er helt stille og rolig og accepterer mig for den, jeg er, sagde Natacha Nikita til Ude og Hjemme.

Natascha Nikita, som læser på HF, ser sin søn Remi, som er fjernet fra hjemmet, fire timer hver anden fredag. 

 

Dagens Gossip