Natascha Linea: Fagspecialist løj så mit barn blev fjernet

Natacha Linea og Bent fra tv-serien De Unge Mødre fik deres datter Lia tvangsfjernet, da hun var bare fire dage gammel. Nu har de meldt en ansat i Odense Kommune til politiet, fordi hun angiveligt løj for Børne- og Ungeudvalget, som valgte at fjerne barnet på baggrund af kvindens udtalelse. Det skriver BT.

De unge forældre havde allerede inden datteren blev født søgt hjælp hos to uafhængige socialrådgivere, og de har nu fundet frem til den graverende fejl i behandlingen af sagen.

Den kvindelige fagspecialit hævdede over for Børne- og Ungeudvalget, at der var kommet en underretning fra hospitalet om, at Lia havde ligget og grædt alene på stuen. Udsagnet var med til at afgøre sagen for politikerne i udvalget.

LÆS OGSÅ: De Unge Mødre: Louise frier til kæresten i radioen

- Min anmeldelse går på, at hun løj om en underretning, som ikke har fundet sted, fortæller Natascha Linea til BT.

Problemet er nemlig, at hospitalet ikke havde lavet sådan en underretning.

- Derfor har vi anmeldt hende til politiet. For hun har overtrådt loven og har løjet overfor nævnet ved at påstå, det var en underretning. Men det var det ikke. Hun var helt bevidst om, at hun faktisk påvirkede nævnet i den her sag i en negativ retning, lyder det fra Mia Gade, som er en af de private socialrådgivere, som parret har søgt hjælp hos.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Faktisk havde Odense Universitetshospital lavet en rapport som afviste alle påstande om Natascha Linea og Bents manglende forældreevne. Senere lagde Den Social Ankestyrelsen også vægt på hospitalets rapport og omstødte kommunens tvangsfjernelse, så Lia kunne komme hjem til sine forældre. 

 

Dagens Gossip