Natascha Lineas utrolige forvandling: Se mit nye smil

Natascha Linea har længe været træt af sine tænder, der ikke har ikke siddet helt lige. 

Men nu har den unge mor været til tandlægen, og det har ændret hendes udseende markant. 

Den 20-årige pige har været hos en speciel tandlæge, fordi hendes tænder har være mere ødelagte, end normale tandlæger har kunne ordne. 

– Jeg har været ked af mine tænder længe. Især når jeg ser mig selv på billeder og i De unge mødre. Der generer det mig rigtig meget, for det er selvfølgelig rigtig irriterende, at jeg ikke har haft et ordentligt smil, fortæller den unge mor fra Fredericia , der længe har haft et ønske om at få dem lavet

- Jeg har drømt om det her, siden jeg gik på efterskole, siger Natascha Linea Kaup til Ude Og Hjemme.

En af årsagerne til, hendes tænder er blevet så dårlige er, at hun er født uden emalje på tænderen, at at hun fik astma, da hun var nyfødt. Og da hun var syv år, mistede hun en fortand i et biluheld. 

Hun havde fået en protese som erstatning for fortanden, men den droppede hun igen - indtil kærligheden meldte sig på banen. 

– Jeg følte, jeg var nødt til at bruge den, da jeg så lidt til Sidney Lee. Og nu har jeg vænnet mig til at bruge den, fortæller hun til Ude Og Hjemme.

Og efter hun har været på besøg hos specialtandlægen, venter der et helt nyt liv forude for Natascha Linea, der endelig kan nyde sig selv i spejlet. 

– Jeg kommer helt klart til at tage flere billeder af mig selv, siger hun og griner. Jeg tror, jeg bliver en gladere mor og helt klart også en bedre rollemodel for mine børn, siger den unge mor, som har Lia på to år og er gravid i uge 14.

– Jeg bliver meget mere glad, for nu har jeg et pænere smil. Det vil også komme til at påvirke mig ubevidst. Nu kan jeg smile til folk uden at spekulere på, hvad de måske tænker om mig, siger hun til Ude Og Hjemme.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip