Navratilova: Wozniacki har forbedret det hele

Den amerikanske tennislegende Martina Navratilova tror igen på, at Caroline Wozniacki kan vinde en grand slam-titel, efter at danskeren spillede sig frem til US Open-finalen.

Her tabte den tidligere verdensetter natten til mandag dansk tid med 3-6, 3-6 til Serena Williams, men Wozniacki viste gode takter i New York de seneste to uger.

- For et par år siden holdt jeg op med at tro på, at Caroline nogensinde ville vinde en grand slam. Nu føler jeg, at potentialet virkelig er der.

- Hun bevæger sig fantastisk på banen, men det har hun nu altid gjort. Det var det, der bragte hende på førstepladsen. Men nu har hun forbedret det hele. Serven er bedre, og hun er mere aggressiv. Hun er afgjort på rette vej, siger Navratilova til Ekstra Bladet.

Med sejren over Wozniacki kom Serena Williams op på 18 grand slam-triumfer i single i karrieren. Det samme antal er Navratilova noteret for.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip