NBA: Trænerlegende når milepæl med sejr nummer 1000

Det var en helt speciel scoring, som basketballspilleren Marco Belinelli satte ind for de regerende NBA-mestre San Antonio Spurs i udekampen mod Indiana Pacers natten til tirsdag dansk tid.

Med 2,1 sekunder tilbage af opgøret scorede Belinelli, så Spurs endte med at vinde 95-93, og det markerede samtidig sejr nummer 1000 for den legendariske Spurs-træner Gregg Popovich.

- Jeg har været her længe, og jeg har haft dygtige spillere. Det er formularen. Tiden har været det vigtigste element. Og vi har været i stand til at få de rigtige spillere. Det er en hyldest til dem mere end til trænerne, siger Popovich ifølge AFP.

Popovich har været træner for San Antonio Spurs i 19 sæsoner og ført klubben frem til fem NBA-titler.

Han er den niende træner, der runder 1000 sejre i NBA, og han er den kun anden træner til at vinde 1000 kampe med den samme klub. Den anden er den tidligere Utah Jazz-træner Jerry Sloan.

Popovich skulle bruge 1462 kampe for at runde 1000 sejre. Det er kun overgået af Phil Jackson og Pat Riley med henholdsvis 1423 og 1434 kampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip