Nedbøjede Chile-spillere: Vi kunne have afgjort det

Flere af de chilenske spillere græd, da de forlod banen i Belo Horizonte efter det dramatiske straffesparksnederlag til Brasilien lørdag aften.

De velspillende chilenere var centimeter fra at sende værterne ud af fodbold-VM, da Mauricio Pinilla tordnede bolden på overliggeren få sekunder før den forlængede spilletids udløb, og de forspildte muligheder gjorde nederlaget endnu mere surt.

- Vi kunne have afgjort kampen inden straffesparkskonkurrencen. Vi føler virkelig, at vi kunne have vundet i dag, siger målmanden Claudio Bravo ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Vi kan være meget stolte af det, vi har præsteret. Vi rejser hjem med løftede hoveder. Vi har spillet mod tre af de sværeste hold i turneringen, siger han med henvisning til kampene mod Spanien, Holland og senest Brasilien.

Chiles landstræner, Jorge Sampaoli, er lige så nedbøjet som sine spillere ovenpå den hæsblæsende forestilling.

- Jeg er trist, for når man spiller på den måde mod værterne og alligevel ender med at tabe, så er det naturligvis meget hårdt for os. Spillerne gjorde alt, hvad de kunne, siger Jorge Sampaoli.

Det er fjerde gang af fire mulige, at Brasilien ekspederer Chile ud af en VM-turnering i en knockout-kamp. Det skete også i 1962, 1998 og 2010.

/ritzau/

 

Dagens Gossip