Nedturen fortsætter for Milan i Serie A

15/02/2015

Den italienske storklub Milan fortsætter sine elendigheder i den italienske Serie A. Søndagen endte i en ny skuffelse.

Chancen for tre point var på papiret ellers stor, men hjemme på San Siro lykkedes det blot at få 1-1 mod oprykkerholdet Empoli.

Det kunne endda være gået værre, da Milan sluttede kampen med kun 10 spillere på banen, men det blev trods alt til uafgjort.

Milan roder fortsat rundt midt i rækken efter en periode med kun en sejr i de seneste otte kampe.

Dermed kan Milan for anden sæson i træk meget vel slutte uden for placeringerne til de europæiske turneringer.

Det fallerede storhold kom ellers på vinderkurs med Mattia Destros føringsmål kort inden pausen, men midt i anden halvleg udlignede Massimo Maccarone på et flot hovedstød.

Seks minutter før tid måtte Milans målmand Diego López tage hænderne til hjælp lige uden for straffesparksfeltet for at afværge en farlig situationen, og han fik rødt kort for forseelsen.

Empoli, der ligger fem point over nedrykningsstregen, nåede dog ikke at tage fordel af overtalsitiuationen.