Nervepirrende video: To-årig går alene rundt i trafikken, men så sker det her

De fleste vil nok påstå, at de ville gribe ind, hvis de så et lille barn gå rundt alene i trafikken, men ville man også det, når det rent faktisk sker?

Det måtte en amerikansk buschauffør, Bill Clarke, forleden tage stilling til, da han så en to-årig barfodet knægt spadsere rundt midt på vejen i Gresham Oregon. Men chaufføren var ikke i tvivl. Med et snuptag stoppede han bussen med passagerer. Det skriver nydailynews.com.

LÆS OGSÅ: Fantastisk reaktion: Se hvad buschauffør gør, da han ser grædende pige

Bill Clark skyndte sig ud til den lille ensomme dreng ved navn James, der stod midt på vejen kun iført t-shirt og ble. Den rare buschauffør får hurtigt kontakt til James og tager ham i hånden. Sammen går de ind i bussen, hvor de forundrede passagerer kigger. 

I forsøget på at finde James' forældre ringede Bill til politiet, som hurtigt dukkede op. Imens havde Bill udstyret James med en kop varm kakao i bussen.

LÆS OGSÅ: Hjemløs dukker op midt i optagelse til musikvideo - ingen forventede det, der skete efterfølgende

Det vidste sig, at lille James var smuttet ud ad døren fra sit hjem, mens hans far sov efter en nattevagt.  Faren nåede at ringe 911, da han vågnede og opdagede, at sønnen var væk.

Da James' far kom til bussen, blev han belært om, at det er en god ide at sætte en børnesikret lås på døren, inden han fik sin søn i armene. James havde det ganske fint, dog var han en kende beskidt og trængte til en ren ble.   

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Hele episoden, som fandt sted sidste fredag om morgenen, blev optaget af bussens overvågningskamera.

Den godhjertede buschauffør har udtalt at han bare gjorde sin pligt, da han stoppede bussen og tog James med ind i bussen.

Se videoen her:

 

Dagens Gossip