Nervepirrende video: Betjent redder mand fra selvmord i sidste øjeblik

Et kamera i en politibil har fanget en dramatisk episode i weekenden på en bro i den amerikanske stat Maryland, hvor det var meget tæt på at gå galt.    

Under en patruljetur i lørdags får politibetjenten, Joshua Kim, øje på en mand, der opholder sig tæt ved broens autoværn. Joshua Kim stopper bilen og vil tale med manden, der ikke må gå på den trafikerede bro, som går over Susquehanna floden. Det skriver Huffington Post.

Læs også: 15-årig solbadende pige dræbt: Søster kørte hen over hendes hoved

Videoen viser, hvordan betjenten når ud af bilen og begynder at gå over til manden, da vedkommende forsøger at kravle over broens kant. I en fart får en løbende Joshua Kim hevet den formodede selvmordstruede mand ned fra kanten.

- Det, meste af det, du ser på videoen, er mig, der tænker på at redde mit eget liv, fordi jeg ikke ville ud over broens kant sammen med manden. Derfor lagde jeg mig på knæ og trak ham tilbage, forklarer redningsmanden, Joshua Kim, til WBAL News.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Efter epsioden forsøgte politiet at identificere manden, men uden helt. Manden blev bragt til undersøgelse på et lokalt hospital.

Det er politiet i Maryland, der har lagt videoen på YouTube og deres Facebook-side.   

Se videoen:

 

Dagens Gossip