Nervøs Vanløse-røver med fup-pistol løb i favnen på betjent efter fiasko-røveri

Tilfældigheder kan være en faktor, der afgør, om et røveri lykkes eller ej.

Det må en 32-årig mand sande efter et helt igennem mislykket forsøg på at skaffe sig kontanter fra en bagerforretning i Vanløse lørdag eftermiddag.

Allerede inden manden trådte ind i bagerforretningen på Godthåbsvej, var han spottet af en politimand.

Og da røveren stod inde i butikken med en hue trukket ned over ansigtet lykkedes det en kunde at skræmme ham så meget, at han smed sit udbytte fra sig og løb ud af døren.

- Røveren fremviser en pistol og truer ekspedienten til at udlevere penge fra kassen. En kunde råber så, at der er tale om en plastikpistol, og det forskrækker åbenbart røveren, som løber ud af forretningen og lige ind i favnen på en af vores folk, der var på vej på arbejde, fortæller Henrik Vedel, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

Den endnu civilklædte politimand anholdt manden, som sigtes for forsøg på røveri. En dommer afgør søndag, om den 32-årige, der er kendt af politiet i forvejen, skal varetægtsfængsles.

- Betjenten havde inden røveriforsøget set den sigtede dække sit ansigt til, og han ventede derfor uden for bagerforretningen. Det kan da godt være, at han får lov til at skrive en ekstra overarbejdstime på, da han endnu ikke var mødt på sin vagt, siger efterforskningslederen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip