Nervøst Orange-hovednavn måtte hoppe i havet

Skrevet af admin

04/07/2014
Der er noget at leve op til for den danske dj og producer Anders Trentemøller, der fredag nat indtager Orange Scene på Roskilde Festival. Da han spillede i 2009 var det nemlig én af de mest roste og omtalte koncerter, en dansker har bedrevet på den store scene.- Dengang var det også godt vejr, husker Anders Trentemøller, der er ankommet til Roskilde Festival fredag eftermiddag, hvor solen står højt over Dyrskuepladsen.- Det er en vild ting at stå på Orange Scene og at stå foran 60.000 mennesker.- Jeg kan huske, at vi spillede et nummer fra min forrige plade, der ikke var kommet ud endnu, så der var ingen, der kendte det. Der er et sted i nummeret, hvor folk kan klappe med, og der stod altså bare 60.000 og klappede i takt, siger han.Det er syvende gang, han skal spille på festivalen, men alligevel er nerverne i den grad på højkant.- Jeg var sindssygt nervøs sidst, og det er jeg også denne gang. Jeg kan huske, at de første 10 minutter føltes, som om de foregik i slowmotion.- Jeg vågnede op i morges og var virkelig nervøs, så jeg måtte cykle ud til Amager Strand og tage en dukkert i havet for lige at få lidt ro i hovedet, fortæller han.Selvom koncerten i 2009 lykkedes til fulde for ham, så er han meget bevidst om, at han ikke kan gøre præcis det samme igen, og han prøver at lade være med at tænke så meget på folks forventninger.- Min musik har ændret sig. Dengang var det både med dj og band, men jeg har ikke dj'et siden dengang, og derfor har jeg nu fuldt band med på scenen, fortæller han.- Men jeg har heller ikke lyst til at gentage det, vi gjorde dengang, for det skal være noget andet, siger Anders Trentemøller, der i 2013 udkom med albummet "Lost".Koncerten finder sted på Orange Scene klokken 01.00 natten til lørdag.Newspaq

Mest læste i dag

Der er noget at leve op til for den danske dj og producer Anders Trentemøller, der fredag nat indtager Orange Scene på Roskilde Festival. Da han spillede i 2009 var det nemlig én af de mest roste og omtalte koncerter, en dansker har bedrevet på den store scene.

- Dengang var det også godt vejr, husker Anders Trentemøller, der er ankommet til Roskilde Festival fredag eftermiddag, hvor solen står højt over Dyrskuepladsen.

- Det er en vild ting at stå på Orange Scene og at stå foran 60.000 mennesker.

- Jeg kan huske, at vi spillede et nummer fra min forrige plade, der ikke var kommet ud endnu, så der var ingen, der kendte det. Der er et sted i nummeret, hvor folk kan klappe med, og der stod altså bare 60.000 og klappede i takt, siger han.

Det er syvende gang, han skal spille på festivalen, men alligevel er nerverne i den grad på højkant.

- Jeg var sindssygt nervøs sidst, og det er jeg også denne gang. Jeg kan huske, at de første 10 minutter føltes, som om de foregik i slowmotion.

- Jeg vågnede op i morges og var virkelig nervøs, så jeg måtte cykle ud til Amager Strand og tage en dukkert i havet for lige at få lidt ro i hovedet, fortæller han.

Selvom koncerten i 2009 lykkedes til fulde for ham, så er han meget bevidst om, at han ikke kan gøre præcis det samme igen, og han prøver at lade være med at tænke så meget på folks forventninger.

- Min musik har ændret sig. Dengang var det både med dj og band, men jeg har ikke dj'et siden dengang, og derfor har jeg nu fuldt band med på scenen, fortæller han.

- Men jeg har heller ikke lyst til at gentage det, vi gjorde dengang, for det skal være noget andet, siger Anders Trentemøller, der i 2013 udkom med albummet "Lost".

Koncerten finder sted på Orange Scene klokken 01.00 natten til lørdag.

Newspaq