Net-trold kaldte denne dreng grim: Se mors fantastiske svar her

Kun en tåbe frygter ikke en vred mor. Men da en fremmed svinede texanske Megan Mennes søn til på Instagram, viste hun et forbløffende overskud.

For en måned siden havde den knapt havandet år gamle dreng Quinn med Downs syndrom været syg i en uge. Da han endelig kunne grine igen under leg i haven, tog mor Megan et billede af ham og lagde det på Instagram med hashtagget #downsyndrom. Det førte en masse positive kommentarer med sig, men også en kortfattet, ubehagelig en:

- Grim.

Læs også: Sødt: Skolekammerater kårer par med Downs syndrom til ballets konge og dronning

Det fik Megan Mennes til at fare i blækhuset, ikke kun for at sætte den såkaldte trold på plads, men også for at vise sin sympati for ham.

- Jeg vil ikke gøre antagelser om dig, men ud fra din umodenhed og uvidenhed kan jeg gætte, at du ved meget lidt om den hjælpeløshed, som forældre føler, når de tager sig af et sygt barn med luftvejsproblemer, skrev hun på sin blog.

- Det faktum, at du synes, at mit barn er grimt, er en ting. Du har ret til din mening. Men det, at du med vilje søgte på #downsyndrome for at finde fotos, du kunne fornærme (desværre er Quinn ikke det eneste offer for din opførsel, jeg fandt mange andre provokerende kommentarer), er både barnligt og trist. Din profil er også fuld af stødende indlæg og grove statements, som alle peger på din analfabetime, lyder det videre.

Læs også: Rørende video: Rion med Downs syndrom får besked på han kommer på universitet

Megan Mennes gav dog også trolden et råd med på vejen:

- Som lærer har jeg set børn som dig komme galt afsted. Gå udenfor. Læs en bog. Giv nogen en kompliment. Vigtigst af alt, bliv klogere; der er allerede nok ondskab i denne verden, og alle, der er deres vægt værd i guld, burde stræbe efter at gøre dette til et bedre sted, ikke værre.

- Jeg håber bare, at mine egne børn lærer at se bort fra ignorante kommentarer og handlinger, og at behandle andre med respekt og værdighed. Vi fortjener det alle, selv dig, slutter Megan Mennes.

Instagram-profilen Jusescruthd, der stod bag den grimme kommentar, er siden blevet slettet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se flere billeder af Megan Mennes og sønnen Quinn her:

 

Dagens Gossip