Nettet raser over 26-årig Mille: Bruger julehjælp på sine hunde

Hundige og Kildebrønde Kirker uddeler hvert år julehjælp i håbet om at forsøde julen for dem, der ikke har nok penge til at stable julemad på bordet og gaver under juletræet.

En af dem, der er blevet udvalgt til julehjælpen, som består af et mindre pengebeløb, er den 26-årige kontanthjælpsmodtager Mille, som har offentliggjort på Facebook, at hun har brugt pengene på madskåle og nye halsbånd til sine to hunde. Det skriver TV2.

Læs også: Dagens julehelt: Muslimske Hussein fra Kolding åbner døren for dig juleaften 

- Jeg ville hellere have, at mine hunde får pengene, og jeg har kigget på de hundeskåle i meget lang tid, siger Mille, som ikke vil have sit efternavn frem, til TV2.

Milles prioritering vækker harme på Facebook, hvor flere mener, at den 26-årige kvinde ikke burde have søgt om julehjælp og er ikke berettiget, når den skal bruges på hendes hunde.

Sognedirigot Hanne Hummelshøj fra Hundige og Kildebrønde Kirker  har følgende kommentar til sagen.

- Vi har fået 67 ansøgninger, og vi har simpelthen ikke mulighed for at vurdere hver enkelt. Vi må bedømme på det grundlag, vi har fået og have tillid til, at folk bruger pengene på det, der er bedst for dem, fortæller Hanne Hummelshøj, som oplyser, at der ingen regler findes for, hvad pengene skal bruges til.

Læs også: Afsløring: Det får du i julegave i år

Kritikken preller af på Mille, som er glad for at kunne glæde sine hunde med lidt ekstra godt i julen.

- Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg ville få den. Men det gjorde jeg, og så var jeg ikke i tvivl om, at pengene skulle gå til hundene, for de er mine et og alt. Så skal folk ikke blande sig i, hvad jeg bruger dem til, siger Mille.
 

 

Dagens Gossip