New York Rangers holder liv i Stanley Cup-håb

12/06/2014

Ishockeyspillerne fra New York Rangers vandt nattens opgør mod Los Angeles Kings og holder dermed liv i håbet om at vinde Stanley Cup-finalen.

De forsvarende mestre fra Kings havde vundet de tre første opgør og kunne med endnu en triumf genvinde titlen. Men Rangers slog tilbage i finaleseriens fjerde kamp ved hjemme at vinde 2-1.

I de afsluttende minutter modstod holdet et enormt pres fra Los Angeles Kings, der valgte at udskifte sin målvogter med en ekstra spiller for at komme i overtal.

Rangers bragte sig foran godt syv minutter inde i første periode ved Benoit Pouliot. I anden periode, der var præget af hårdt spil og mange udvisninger, gjorde Martin St. Louis det til 2-0, men Los Angeles Kings skabte fornyet spænding, da Dustin Brown reducerede til 1-2 godt to minutter senere.

Rangers svenske målmand, Henrik Lundqvist, imponerede publikummet i Madison Square Garden ved at redde 39 ud af 40 skud.

I tredje periode blev der ikke scoret, og dermed skal holdene ud i en femte kamp på fredag. Her har Los Angeles fordel af hjemmebane og kan med en sejr sikre sig NHL-mesterskabet.