Newcastle-boss glæder sig til hollandsk VM-profil

Newcastles manager Alan Pardew er overbevist om, at han har gjort en god handel ved at hente den hollandske VM-back Daryl Janmaat i Feyenoord.

Janmaat bestod tidligere på ugen lægetjekket i den nordengelske klub, men handlen blev først endelig offentliggjort torsdag.

- Daryl havde en fremragende VM-slutrunde, og vi glæder os virkelig til at se ham fortsætte sin gode form i Newcastle, siger manager Alan Pardew.

Den 24-årige hollænder spillede fem kampe for VM-bronzevinderne under den nyligt overståede VM-slutrunde i Brasilien, og nu skal han spille i Premier League i de kommende seks år.

- Det er et perfekt skifte for mig, og jeg ser virkelig frem til at slutte mig til holdet og komme i gang her i Newcastle, siger Daryl Janmaat.

Aftalen med Janmaat gjorde, at franskmanden Mathieu Debuchy kunne få løbepas af Newcastle og sikre sig en aftale med Arsenal.

Daryl Janmaat slutter sig til Remy Caballa, Siem de Jong og Jack Colback og angriberen Ayoze Perez som nyindkøb i Newcastle allerede i denne sommerpause.

/ritzau/

 

Dagens Gossip