Newcastle-manager undskylder for skalle til modstander

Newcastles spillere præsterede fornemt lørdag eftermiddag med sejren på 4-1 ude over Hull i Premier League.

Til gengæld havde Newcastles manager Alan Pardew svært ved at se sig selv i spejlet efter kampen. Og det kommer til at koste ham dyrt.

Undervejs i kampen kom han i karambolage med to Hull-spillere ved sidelinjen, da Hull ville tage et hurtigt indkast, og Alan Pardew nikkede Hull-spilleren David Meyler en skalle.

Efterfølgende fik manageren rødt kort og blev forvist til tribunen. Efter kampen erkendte Alan Pardew, at han havde begået en stor dumhed. Og det er ledelsen i Newcastle enig med ham i.

Pardew er blevet tildelt en bøde på 100.000 pund eller 905.000 kroner for sin dumhed.

- Vi er skuffede over hændelsen. Hans opførsel var ikke acceptabel, og det er ikke den slags, vi forventer fra en manager for Newcastle United, hedder det i en udtalelse på klubbens hjemmeside.

Klubben giver samtidig Pardew en "formel advarsel" og anser dermed sagen for lukket.

- Det skete i kampens hede. Jeg fortryder det enormt, og jeg må sidde ned fremover. Selvfølgelig mente jeg ikke noget aggressivt med det, men jeg bevægede hovedet, og det er nok.

- Det er en skam, fordi det tager glansen af en ellers fremragende indsats, siger Alan Pardew til BBC.

Modstanderens manager Steve Bruce tager imod kollegaens fortrydelse.

- Jeg tror, at Alan ved, at han har gjort noget dumt. Vi kan alle begå dumheder i kampens hede, og han vil fortryde det. Jeg har aldrig set noget lignende, men han har undskyldt, og vi er videre, siger Bruce til Skysports.

Trods den hurtige undskyldning kan Pardew formentlig se frem til karantæne. Ifølge BBC har FA - organisationen bag Premier League - allerede meddelt, at man vil sætte en undersøgelse i gang.

/ritzau/

 

Dagens Gossip