Newcastle: Vores manager forhandler med Crystal Palace

Manageren for den engelske Premier League-klub Newcastle, Alan Pardew, er efter alt at dømme på vej til konkurrenterne fra Crystal Palace.

Det bekræfter Newcastle mandag aften i en pressemeddelelse, hvori der står, at klubben har givet Pardew lov til tale med Crystal Palace, der fyrede manager Neil Warnock i sidste uge.

- Crystal Palace har tilbudt kompensation på et niveau, hvor Alan Pardew har fået lov til at tale med dem, skriver Newcastle United.

- Som et resultat af dagens udvikling vil Alan ikke stå for træningen tirsdag. Den vil i stedet blive varetaget af assisterende manager John Carver, lyder det.

Alan Pardew spillede i sin aktive fodboldkarriere selv i Crystal Palace, hvor han blandt andet scorede det afgørende mål i FA Cup-semifinalen mod Liverpool i 1990, som Crystal Palace vandt 4-3.

Den 53-årige englænder har været under pres i Newcastle fra mange af klubbens fans, der ikke har været tilfreds med resultaterne i den traditionsrige, nordengelske klub.

Crystal Palace ligger i øjeblikket til nedrykning i Premier League.

/ritzau/dpa

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip