Neymar brager Brasilien til sejr over Frankrig

Det brasilianske fodboldlandshold var i sambahumør på Stade de France i Paris torsdag aften.

I testkampen mellem to af verdens største fodboldnationer vandt Brasilien 3-1 over Frankrig.

Den seværdige kamp lå længe på vippen, men med en flot scoring til 2-1 efter 57 minutter sendte Barcelona-stjernen Neymar sit land mod sejr på udebane.

Frankrig kom ellers bedst fra start. Neymar havde netop haft en scoringschance efter 20 minutter, da Frankrig satte i angreb og fik hjørnespark.

Det serverede Mathieu Valbuena for Real Madrid-forsvareren Raphael Varane, der sendte et hovedstød ind bag keeper Jefferson til 1-0.

Det lignede fransk pauseføring, men Chelsea-spilleren Oscar ville det anderledes.

Fem minutter før pausen tog han sagen i egen hånd fra venstre side, og efter et bandespil skød han bolden ind under den franske målmand Steve Mandanda.

12 minutter efter pausen kom Brasilien også foran. I et fremragende angreb afleverede Chelseas Willian til Neymar, der bragede bolden op i nettaget til 2-1.

I fortsættelsen pressede Frankrig for udligning, og både Raphael Varane og hans holdkammerat i Real Madrid Karim Benzema var tæt på.

Men i stedet cementerede Brasilien føringen, da Nicklas Bendtners holdkammerat i Wolfsburg Luiz Gustavo headede et hjørnesparksindlæg i nettet til 3-1.

Det kunne Frankrig ikke svare tilbage på. Holdet får dog mulighed for oprejsning på søndag, når det møder Danmark i endnu en testkamp i Saint Etienne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip