Neymar og Messi storsejrer mod Granada

27/09/2014

Neymar scorede tre gange, og Lionel Messi to, da FC Barcelona lørdag lammetævede Granada med 6-0 hjemme på Camp Nou.

Neymars to første mål faldt i første halvleg, mens Lionel Messi først tog fat i anden halvleg.

Med sejren lagde FC Barcelona maksimalt pres på de to andre førerhold i den bedste spanske fodboldrække, Valencia og Sevilla, der begge har 13 point for fem kampe, mens Barcelona har 16 point for en kamp mere. Sevilla møder de forsvarende mestre fra Atlético Madrid senere lørdag.

Neymar snuppede bolden og scorede til 1-0 efter en alvorlig forsvarsfejl hos Granada efter 26 minutter, og faktisk var det også en forsvarsfejl, som rundede målfesten af.

Granadas Murillo mistede bolden med Messi på lur. Det var argentineren ikke længe om at straffe til slutresultatet 6-0. Han snuppede bolden, tog et par træk og sparkede bolden forbi en fremstormende Roberto i Granada-målet.

Forinden havde midtbanespilleren Ivan Rakitic bragt FC Barcelona foran 2-0 et par minutter før pausen, og i første halvlegs sidste minut øgede Neymar til 3-0 med sin anden scoring.

Efter godt forarbejde af Xavi kom Lionel Messi på måltavlen efter 62 minutter til 4-0, mens Neymar brugte sin tredje scoring til at øge til 5-0.

Messis scoring til 6-0 bragte FC Barcelona op på 17 scoringer i sæsonens første seks kampe. Foreløbig er ingen modstandere lykkedes med at score mod catalonierne i ligaen i de seks kampe.