Neymar om rygskade: Jeg var to centimeter fra rullestolen

Den brasilianske fodboldstjerne Neymar græd, da han torsdag så tilbage på den skade, han pådrog sig i VM-kvartfinalen mod Colombia.

FC Barcelona-spilleren brækkede en ryghvirvel, da han fik et knæ i ryggen, og han er taknemmelig over, at han er sluppet så billigt.

- Gud velsignede mig. To centimeter adskilte mig fra et liv i rullestol, siger en følelsesladet Neymar til journalister i den brasilianske VM-lejr.

Den 22-årige angriber mener ikke, at Colombias Juan Zuniga plantede sit knæ i ryggen på Neymar med vilje, men det var ikke en normal tackling.

- Hvis du ønsker at stoppe nogens spil eller et modangreb, så sparker du til deres ankler, du skubber, du hiver, men det var ikke en normal måde, at bolden faldt på i den situation, siger Neymar, som vred sig i smerte efter det hårde drøn i VM-kampen.

- Mange af jer siger, at jeg filmer, men det er jeg ligeglad med, at I synes. Jeg kan forsvare mig selv, når jeg kan se, hvad der foregår omkring mig, siger han.

Brasilien spiller lørdag bronzekamp mod Holland, mens Tyskland og Argentina skal kæmpe om VM-trofæet i søndagens finale.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip