Neymar ser rødt i Brasilien-bommert

Det var hverken Brasilien eller Neymars dag, da Colombia natten til torsdag dansk tid vandt 1-0 ved Copa America.

Colombias Jeison Murillo blev matchvinder med kampens enlige mål efter 36 minutter, men det var ikke det, der blev talt om efterfølgende.

I overtiden blev Brasiliens stjerneangriber Neymar rasende og sparkede bolden direkte ind i en colombianer, som faldt til jorden.

En anden colombianer løb straks hen til Neymar for at få en forklaring, men blev mødt af en skalle fra FC Barcelona-spilleren.

Det fik Colombias angriber Carlos Bacca til ophidset at skubbe hårdt til Neymar, og begge fik derefter rødt kort af dommer Enrique Osses, selv om den ordinære spilletid var udløbet.

Brasiliens landstræner Carlos Dunga mener, at colombianerne provokerede Neymar i hele kampen og er vred på dommeren for ikke at gøre noget ved det.

- Det er aldrig en god ting, når man snakker om dommeren efter en kamp. Når man ser på, hvad der skete, også til slut, så må man konkludere, at det har noget med dommeren at gøre, siger Dunga.

Han henviser til en klubkamp i Sydamerika, hvor samme dommer udviste to spillere fra brasilianske Corinthians i et opgør mod Guarani fra Paraguay.

- Det er mere end bare et tilfælde, mener Dunga, som nu må undvære Neymar i den kommende og afgørende gruppekamp mod Venezuela.

- Vi har før spillet uden Neymar. Vi må bare spille på en måde, så vi ikke mærker Neymars fravær, forklarer landstræneren.

Ved VM i Brasilien sidste år pådrog Neymar sig en slem rygskade i en kamp mod Colombia, som tabte 1-2 og røg ud ved slutrunden.

Colombia må undvære Carlos Bacca, som er suspenderet i holdets sidste gruppekamp mod Peru.

/ritzau/

 

Dagens Gossip